Doorgaan zonder angst

Doorgaan zonder angst

Affirmatie

Fairy 1

Ik ga voorwaarts zonder angst, in het vertrouwen dat elke stap die ik zet perfect wordt geleid.

Fairy 1

Je maakt grote sprongen vooruit in je leven door je van boven geïnspireerde ideeën om te zetten in daden. Heb vertrouwen dat je bij iedere stap op die weg geleid wordt.

Beschrijving

Je dromen, je sterke impulsen, je spontane reactie ergens op zijn niet gewoon maar voorbeelden van 'wishful thinking'. Het zijn de zaden voor iets nieuws, het zijn de voertuigen voor je levensmissie. Negeer deze giften van de hemel niet, zij komen tot je op de vleugels van zich herhalende sterke ideeën, gedachten en gevoelens. De elfen vragen je je innerlijke gevoel te honoreren door vandaag minstens één stap te zetten in de richting van het verwezenlijken van je dromen en je wensen. Zet onbevreesd een stap waarmee je iets in jezelf, hoe klein ook en dat niet helemaal integer is, zijn macht over jou ontneemt. En zet een andere stap in de richting van het verwezenlijken van waar je hart naar uit gaat. Zelfs het kleinste stapje, dat je leven slechts een klein beetje beter maakt zal je het gevoel geven dat je meevliegt met de elfen. Zet elke dag een stap en je dromen zullen spoedig werkelijkheid worden.

Wat vind jij van 'Doorgaan zonder angst'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen