Creatieve expressie

Creatieve expressie

Affirmatie

Fairy 1

Ik ben een heel creatief en kunstzinnig mens. Ik laat die kant van mezelf nu zien.

Fairy 1

Je hart heeft behoefte aan een uitlaatklep voor je emoties. Het trekken van deze kaart is een aanmoediging om iets artistieks of iets creatiefs te ondernemen.

Beschrijving

De elfen dansen, zingen en maken prachtige versierselen, een manier om uitdrukking te geven aan de vreugdevolle energie in hun hart. Jij wordt ook aangemoedigd om een uitlaatklep te vinden voor creatieve expressie. Alles wat kunstzinnig is of creatief, zal maken dat je hart opspringt van blijdschap en maakt dat je in contact komt met je ware innerlijke gevoelens en goddelijke leiding. Schilderen, bloemschikken, fotograferen, zand- of ijssculpturen, schrijven, componeren, dit zijn allemaal heel mooie voorbeelden. Die creatieve expressie hoeft niet vakkundig te zijn of volmaakt. In therapieën worden mensen juist aangemoedigd om bij hun creatieve activiteiten 'out of the box' te gaan, 'buiten de lijntjes te schilderen'. Met andere woorden, trek je er niets van aan of dat wat je doet of maakt perfect is, of zelfs verkoopbaar. Laat al die verwachtingen en oordelen los, en ga aan de slag met kinderlijk enthousiasme. En geniet ervan!

Wat vind jij van 'Creatieve expressie'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen