Bewustwording van je ware zelf

Bewustwording van je ware zelf

Affirmatie

Fairy 1

Ik sta mezelf toe om (ge)trouw te zijn aan mezelf.

Fairy 1

Je bent je natuurlijke identiteit aan het herontdekken, je oude gevoel voor humor, je interesse, je passie, je verlangens. Heb vertrouwen dat de verwarring of de veranderingen die je daarbij mogelijk ervaart onderdeel zijn van je gezonde evolutie.

Beschrijving

Je begint het leven weer te zien vanuit het perspectief van je oude zelf, alsof de mist is opgetrokken uit je hoofd en je hart. Je hebt net een periode achter de rug waarin je wie je echt bent opzij zette, omdat je iemand anders een plezier wilde doen. Je hebt je eigenbelang opzijgezet, je hebt je vrienden verwaarloosd, en je probeerde je aan te passen aan de levensstijl van iemand anders. Nu komt je oude ware zelf weer boven. Je bent terug! Terwijl je je authentieke zelf herontdekt, maken je leven en je persoonlijkheid grote veranderingen door. Zet je schrap en geef deze veranderingen de ruimte. De elfen vragen je er op te vertrouwen dat de stukken van je leven en van je persoonlijkheid die wegvallen, niet langer authentiek en echt zijn. Weet dat je een solide vertrouwensbasis aan het bouwen bent, en dat alles op dit moment perfect loopt.

Wat vind jij van 'Bewustwording van je ware zelf'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen