Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Hart en Ziel

Hart en Ziel

Deze prachtige orakelkaarten van Toni Carmine Salerno willen je begeleiden op je zoektocht naar persoonlijke groei. Ze geven je antwoord op al je vragen over de liefde, het leven en ons bestaan hier op aarde om je lichaam en geest te voeden en te inspireren. Ze moedigen je aan om diep in je hart te kijken. Dat is immers de plek waar de zaadjes van het buitengewone ontkiemen alvorens tot bloei te komen in je dagelijks leven.

De verschillende Hart en Ziel orakelkaarten

Als de beelden in je hart stroken met je e... Als de beelden in je hart stroken met je e... Als de beelden in je hart stroken met je e... »
Als je een dieper niveau van liefde in je ... Als je een dieper niveau van liefde in je ... Als je een dieper niveau van liefde in je ... »
Deze kaart staat voor bescherming, vrijhei... Deze kaart staat voor bescherming, vrijhei... Deze kaart staat voor bescherming, vrijhei... »
Deze kaart staat voor de groei, de resulta... Deze kaart staat voor de groei, de resulta... Deze kaart staat voor de groei, de resulta... »
Diep in jezelf zit een grote plas van onde... Diep in jezelf zit een grote plas van onde... Diep in jezelf zit een grote plas van onde... »
Door de kracht van de liefde zal alles voo... Door de kracht van de liefde zal alles voo... Door de kracht van de liefde zal alles voo... »
Door meditatie kun je de innerlijke wereld... Door meditatie kun je de innerlijke wereld... Door meditatie kun je de innerlijke wereld... »
Een engel omringt je helemaal met regenboo... Een engel omringt je helemaal met regenboo... Een engel omringt je helemaal met regenboo... »
Een glimlach vult je hart met verlangen. Een glimlach vult je hart met verlangen. H... Een glimlach vult je hart met verlangen. »
Een nieuwe fase begint en draagt nieuwe mo... Een nieuwe fase begint en draagt nieuwe mo... Een nieuwe fase begint en draagt nieuwe mo... »
Een prachtige ge´nspireerde gedachte zweeft ... Een prachtige ge´nspireerde gedachte zweeft ... Een prachtige ge´nspireerde gedachte zweeft ... »
Elke relatie ondergaat veranderingen maar ... Elke relatie ondergaat veranderingen maar ... Elke relatie ondergaat veranderingen maar ... »
Elke uitdaging biedt je de kans om een die... Elke uitdaging biedt je de kans om een die... Elke uitdaging biedt je de kans om een die... »
Er is hulp op komst Er is hulp op komst. De woeste golven zull... Er is hulp op komst »
Er komt een eind aan iets waar je van houd... Er komt een eind aan iets waar je van houd... Er komt een eind aan iets waar je van houd... »
Er zal iets onthuld worden in een droom, o... Er zal iets onthuld worden in een droom, o... Er zal iets onthuld worden in een droom, o... »
Geef niet toe aan angst en twijfel, nu moe... Geef niet toe aan angst en twijfel, nu moe... Geef niet toe aan angst en twijfel, nu moe... »
Het hart is het echte centrum van de macht Het hart is het echte centrum van de macht... Het hart is het echte centrum van de macht »
Het is een eeuwige waarheid dat je diepe l... Het is een eeuwige waarheid dat je diepe l... Het is een eeuwige waarheid dat je diepe l... »
Het is geen kwestie van het bedwingen van ... Het is geen kwestie van het bedwingen van ... Het is geen kwestie van het bedwingen van ... »
Het is tijd om in je kracht te gaan staan ... Het is tijd om in je kracht te gaan staan ... Het is tijd om in je kracht te gaan staan ... »
Het is tijd om na te denken over wat echt ... Het is tijd om na te denken over wat echt ... Het is tijd om na te denken over wat echt ... »
Ieder van ons draagt een mannelijk en een ... Ieder van ons draagt een mannelijk en een ... Ieder van ons draagt een mannelijk en een ... »
Ik ben ÚÚn met het universum Ik ben ÚÚn met het universum; ÚÚn met de eeuwi... Ik ben ÚÚn met het universum »
Ik kom om slapende harten wakker te maken Ik kom om slapende harten wakker te maken.... Ik kom om slapende harten wakker te maken »
In de transcendentale wereld van je ziel z... In de transcendentale wereld van je ziel z... In de transcendentale wereld van je ziel z... »
Je aura wordt nu doordrongen van een tapij... Je bent je er misschien nog niet van bewus... Je aura wordt nu doordrongen van een tapij... »
Je bent bang om iets los te laten dat niet... Je bent bang om iets los te laten dat niet... Je bent bang om iets los te laten dat niet... »
Je bent een levend kunstwerk Je bent een levend kunstwerk, een heilig e... Je bent een levend kunstwerk »
Je bent een prachtige ziel Je bent een prachtige ziel - kijk in jezel... Je bent een prachtige ziel »
Je bent een prachtige ziel, vol wijsheid, ... Je bent een prachtige ziel, vol wijsheid, ... Je bent een prachtige ziel, vol wijsheid, ... »
Je bent te betrokken om de dingen duidelij... Je bent te betrokken om de dingen duidelij... Je bent te betrokken om de dingen duidelij... »
Je intu´tie voelt voortdurend de stem van de... Je intu´tie voelt voortdurend de stem van de... Je intu´tie voelt voortdurend de stem van de... »
Je kijkt alleen maar naar het negatieve Je kijkt alleen maar naar het negatieve. T... Je kijkt alleen maar naar het negatieve »
Je staat aan het begin van een heel emotio... Je staat aan het begin van een heel emotio... Je staat aan het begin van een heel emotio... »
Je wordt beschermd door een hogere macht d... Je wordt beschermd door een hogere macht d... Je wordt beschermd door een hogere macht d... »
Jij bent de oceaan van licht Jij bent de oceaan van licht, die zich ont... Jij bent de oceaan van licht »
Laat je gedachten los en kijk in je hart Laat je gedachten los en kijk in je hart. ... Laat je gedachten los en kijk in je hart »
Laat je niet be´nvloeden door wat een ander ... Laat je niet be´nvloeden door wat een ander ... Laat je niet be´nvloeden door wat een ander ... »
Laat je verbeelding voorbij de horizon zweven Laat je verbeelding voorbij de horizon zwe... Laat je verbeelding voorbij de horizon zweven »
Luister naar de subtiele en goddelijke kra... Luister naar de subtiele en goddelijke kra... Luister naar de subtiele en goddelijke kra... »
Naarmate de seizoenen van het leven vergli... Naarmate de seizoenen van het leven vergli... Naarmate de seizoenen van het leven vergli... »
Negeer je verbeelding niet want juist door... Negeer je verbeelding niet want juist door... Negeer je verbeelding niet want juist door... »
Onderdruk je verbeelding niet want er schu... Onderdruk je verbeelding niet want er schu... Onderdruk je verbeelding niet want er schu... »
Oude gevoelens steken de kop weer op en je... Oude gevoelens steken de kop weer op en je... Oude gevoelens steken de kop weer op en je... »
Passie laait weer op en in de zuivere patr... Passie laait weer op en in de zuivere patr... Passie laait weer op en in de zuivere patr... »
Probeer even niet aan deze situatie te denken Probeer even niet aan deze situatie te den... Probeer even niet aan deze situatie te denken »
Sluit je ogen en voel hoe je wordt omslote... Sluit je ogen en voel hoe je wordt omslote... Sluit je ogen en voel hoe je wordt omslote... »
Soms blijft de echte betekenis van dingen ... Soms blijft de echte betekenis van dingen ... Soms blijft de echte betekenis van dingen ... »
Vanuit het perspectief van je ziel is dit ... Vanuit het perspectief van je ziel is dit ... Vanuit het perspectief van je ziel is dit ... »
Voel je je een beetje verloren en verward Voel je je een beetje verloren en verward?... Voel je je een beetje verloren en verward »
Voorbij het licht van deze wereld straalt ... Voorbij het licht van deze wereld straalt ... Voorbij het licht van deze wereld straalt ... »
Wees moedig en sterk Wees moedig en sterk, want jij hebt je lot... Wees moedig en sterk »
Wie je vandaag bent, wordt sterk bepaald d... Wie je vandaag bent, wordt sterk bepaald d... Wie je vandaag bent, wordt sterk bepaald d... »