Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Godinnenorakel Witte Tara

Witte Tara - Fijngevoeligheid

Je wordt steeds fijngevoeliger. Vermijd ruwe relaties, omgevingen, en situaties, en chemische producten.
Witte Tara

Verschillende betekenissen

- Herken en eer je gevoeligheid
- Bescherm jezelf tegen negativiteit
- Vermijd chemische producten
- Blijf weg van situaties, waar harde geluiden zijn, grote mensenmassa's schreeuwerigere of misleidende media, en andere te zeer prikkelende zaken

Als je je innerlijke wereld hebt gereinigd van gedachten, daden en intenties, dan is het heel natuurlijk dat je ook je buitenwereld wilt reinigen. Dit is een erkenning van je verhoogde fijngevoeligheid, en dat is heel reŽel! Je hebt de buitenste lagen weggehaald van een verdedigingspatroon, dat je niet meer nodig hebt, en dat je psychische en je spirituele bewustzijn blokkeerde. Nu ben je op de weg naar boven, en word je geroepen tot een hoger bewustzijn. En daarmee komt er ook weer een nieuwe laag van fijngevoeligheid voor datgene wat niet zuiver is en ruw. Je lichaam is een betrouwbaar meetinstrument voor wat je kunt verdragen. Luister goed naar wat je lichaam je aanraadt om te vermijden. Zorg goed voor je lichaam en het zal je uitstekend van dienst zijn!

De orakelkaarten van het Godinnenorakel kopen?

Het Godinnenorakel
Het Godinnenorakel

De krachtige, wijze en geliefde Godinnen willen je helpen om je volledige potentieel te bereiken. Dit orakeldek bestaande uit 44 kaarten zal je helpen antwoord te geven op je vragen met begeleiding voor persoonlijke en spirituele groei. De Godinnen zijn van onder andere Keltische, Mayaanse, Egyptische, Griekse, Tibetaanse, Boeddhistische tradities. Bijgevoegd een 44 pagina's dik handleidingsboekje.

Het Godinnenorakel kopen