Vesta - Thuis

Vesta
Fairy 1

De situatie thuis wordt beter, ofwel door een verhuizing, ofwel door een gezonde verandering bij de bewoners.

Betekenis

- Je verhuist naar een nieuwe woning
- Je bent net verhuisd
- Er komt een nieuwe iemand in je leven
- Er verdwijnt iemand uit je leven
- Er is een groeiende romantiek en/of harmonie in huis
- Een kwestie met de buren wordt opgelost
- Ruim je huis op, en maak het schoon
- Richt je huis anders in
- Weet dat je huis beschermd wordt en veilig is

Beschrijving

Je buitenwereld is een spiegel van je binnenwereld. Kijk eens om je heen in je huis. Weerspiegelt het warmte? Als dat niet het geval is, is het gemakkelijk te verhelpen, en het is o-zo- belangrijk om dat te doen. Het is simpelweg een kwestie van je fantasie laten werken om warme energie in je huis te brengen, bijvoorbeeld de open haard of kaarsen aansteken, gezellige plaids en kussens neerleggen, of hier en daar mooie ansichtkaarten neerzetten of opprikken, en natuurlijk ook verse bloemen. Als je je buitenwereld warmer maakt, reageert je innerlijk vuur onmiddellijk. Dit verhoogt weer je energieniveau, en dat versterkt weer de uitstraling van je huis. En kijk dan eens hoe deze simpele stappen het vuur aansteken in iedereen in je omgeving. Dit vuur reinigt alle negativiteit, brengt vanzelf het nieuwe mee, en is onweerstaanbaar.

Vesta is de Romeinse godin van huis en haard. Deze vuurgodin brengt warmte in huishoudens, zowel in temperatuur als in emoties. In het oude Rome was er een altijd brandende vlam aangebracht op de tempel die ter ere van Vesta was opgebouwd. Roep Vest aan om je te helpen bij veranderingen die je graag wilt maken in je leven.

Wat vind jij van 'Vesta'? Deel jouw ervaring met ons!

Godinnenorakel kopen?

Godinnenorakel Godinnenorakel

De krachtige, wijze en geliefde Godinnen willen je helpen om je volledige potentieel te bereiken. Dit orakeldeck bestaande uit 44 kaarten zal je helpen antwoord te geven op je vragen met begeleiding voor persoonlijke en spirituele groei. De Godinnen zijn van onder andere Keltische, Mayaanse, Egyptische, Griekse, Tibetaanse, boeddhistische tradities. Bijgevoegd een 44 pagina's dik handleidingsboekje.

Godinnenorakel kopen