Ostara - Vruchtbaarheid

Ostara
Fairy 1

Het is nu de juiste tijd voor je om een nieuw project op te zetten, een nieuw idee te lanceren en nieuwe voorwaarden te scheppen.

Betekenis

- Deze kaart kan een zwangerschap aanduiden
- Er zullen positieve ontwikkelingen zijn rond zwanger worden, of adoptie of voogdijschap
- Je verlangen zal in de lente tot volle wasdom komen
- Er zal een oplossing zijn voor iets ouds
- Je nieuwe plan voor een onderneming zal succes hebben
- Het is nu het juiste moment om veranderingen aan te brengen in je leven

Beschrijving

Het is elke keer lente als het licht helderder wordt in je geest en in je hele systeem. Als je je donker voelt, of zwaar of depressief, dan kun je dat verlichten door positieve intenties, gezonde voeding, en door alles wat je gevoelens van liefde wekt. Omring jezelf met mooie bloemen, draag heldere kleuren, en doe de gordijnen open om het natuurlijke daglicht binnen te laten. Je kunt van binnen voor jezelf een zonniger perspectief schilderen, wat dan weer uitzicht biedt op allerlei mogelijkheden, want soort zoekt soort. Voel hoe je meer energie krijgt en je sterker voelt als je je van binnen en van buiten wat meer opdoft. Maak dan gebruik van deze grotere energie door het opzetten van een nieuw project, dat je hart echt doet bonzen van enthousiasme!

Wat vind jij van 'Ostara'? Deel jouw ervaring met ons!

Godinnenorakel kopen?

Godinnenorakel Godinnenorakel

De krachtige, wijze en geliefde Godinnen willen je helpen om je volledige potentieel te bereiken. Dit orakeldeck bestaande uit 44 kaarten zal je helpen antwoord te geven op je vragen met begeleiding voor persoonlijke en spirituele groei. De Godinnen zijn van onder andere Keltische, Mayaanse, Egyptische, Griekse, Tibetaanse, boeddhistische tradities. Bijgevoegd een 44 pagina's dik handleidingsboekje.

Godinnenorakel kopen