Oonagh - Rustig aan

Oonagh
Fairy 1

Het is niet nodig om je te haasten of dingen te forceren. Alles gebeurt op de juiste tijd.

Betekenis

- Maak je geen zorgen over je doel of je bestemming.
- Maak geen plotselinge bewegingen de andere kant op.
- Rustig, gestaag voortgaan is op dit moment het beste
- Word rustig vertrouwd met het nieuwe in je leven, in plats van er binnen te stormen.
- Doe je nieuwe werk in het begin als een part time onderneming, terwijl je je oude bezigheden langzamerhand achter je laat.

Beschrijving

Toewijding aan een zaak of een relatie is een commitment op de lange termijn, en dat kan niet haastig worden afgehandeld. Je zult er voordeel bij hebben als je je aan je prioriteiten houdt. Je zult je goed voelen als je maar tijd maakt voor je relaties en projecten, die er echt toe doen in je hart. Doe wat belangrijk voor je is en doe het met volledige toewijding! Maar vergeet niet dat er geen competitie bestaat waar `t het ware doel van je leven betreft. En dus is er geen reden om je zorgen te maken, je te haasten of te menen dat je dingen moet forceren.

Wat vind jij van 'Oonagh'? Deel jouw ervaring met ons!

Godinnenorakel kopen?

Godinnenorakel Godinnenorakel

De krachtige, wijze en geliefde Godinnen willen je helpen om je volledige potentieel te bereiken. Dit orakeldeck bestaande uit 44 kaarten zal je helpen antwoord te geven op je vragen met begeleiding voor persoonlijke en spirituele groei. De Godinnen zijn van onder andere Keltische, Mayaanse, Egyptische, Griekse, Tibetaanse, boeddhistische tradities. Bijgevoegd een 44 pagina's dik handleidingsboekje.

Godinnenorakel kopen