Nemetona - Gewijde ruimte

Nemetona
Fairy 1

Maak voor jezelf een altaartje, of bezoek een gewijde plek, en maak contact met de goden.

Betekenis

- Bouw een altaar in je huis
- Onderneem een spirituele reis
- Je hebt een stille plek voor jezelf nodig om jezelf te kunnen terugtrekken
- Maak een medicijncirkel.
- Zuiver de energie in je huis met een gebed of door een beroep te doen op Aartsengel Michael of andere methoden

Beschrijving

Jouw heilige plek is binnenin je nu. Door een altaar te maken of een geilig plek te bezoeken verbind je je met symbolen en energie die doordrenkt zijn met betekenis en gebeden door de eeuwen heen. Neem deze symbolen niet licht op, want ze zijn uitermate krachtig. Wanneer je verbindt met deze heilige symbolen dan help je je innerlijke heiligheid een huis te vinden in de buitenwereld. Ook breek je eeuwenoude wijsheid en spirituele genade aan.

Verken spiritualiteit door heilige symbolen en plaatsen en sta je geest toe om op een vreugdevolle manier samen te komen met het Goddelijke. Het gaat er niet om hoe je je verbindt, maar dat je het regelmatig doet.

Wat vind jij van 'Nemetona'? Deel jouw ervaring met ons!

Godinnenorakel kopen?

Godinnenorakel Godinnenorakel

De krachtige, wijze en geliefde Godinnen willen je helpen om je volledige potentieel te bereiken. Dit orakeldeck bestaande uit 44 kaarten zal je helpen antwoord te geven op je vragen met begeleiding voor persoonlijke en spirituele groei. De Godinnen zijn van onder andere Keltische, Mayaanse, Egyptische, Griekse, Tibetaanse, boeddhistische tradities. Bijgevoegd een 44 pagina's dik handleidingsboekje.

Godinnenorakel kopen