Maria Magdalena - Onvoorwaardelijke liefde

Maria Magdalena
Fairy 1

Houd van jezelf, van anderen en van elke situatie, ongeacht de uiterlijke verschijningsvorm.

Betekenis

- Maak je niet druk over wat anderen denken of zeggen
- Heel deze situatie met liefde
- Stuur liefde naar degenen die je gekwetst hebben of verkeerd hebben beoordeeld
- Vergeef jezelf voor wat je denkt gedaan of gelaten te hebben
- Als je eerder niet in staat was te vergeven, laat dat nu los, zodat je jezelf de kans geeft om heel te worden en verder te gaan

Beschrijving

Ik ben niet wat de meeste mensen denken. Maar ik zal me niet verdedigen, want dan zou ik me verlagen tot een niveau waar ik me niet goed bij voel. Ik ben één met het goddelijke, net als jij, en daar wil ik wonen. Het lagere niveau van menselijk gekibbel, oordeel en chaos is niet meer dan dat, een lager niveau. Ik kies er voor om mijn werk te doen vanuit een hoger bewustzijn, waar soeverein de liefde regeert. Daar is het waar het meeste goed gedaan kan worden, en ik vraag jou dringend hetzelfde te doen. Overal waar je bewust aanwezig bent, ben je werkelijk aanwezig. Dus richt je gedachten en je aandacht op de goede dingen die je kunt zien in mensen, en stijg daarmee uit boven alle uiterlijke verschijningsvormen, die alleen maar een buitenkant zijn.

Wat vind jij van 'Maria Magdalena'? Deel jouw ervaring met ons!

Godinnenorakel kopen?

Godinnenorakel Godinnenorakel

De krachtige, wijze en geliefde Godinnen willen je helpen om je volledige potentieel te bereiken. Dit orakeldeck bestaande uit 44 kaarten zal je helpen antwoord te geven op je vragen met begeleiding voor persoonlijke en spirituele groei. De Godinnen zijn van onder andere Keltische, Mayaanse, Egyptische, Griekse, Tibetaanse, boeddhistische tradities. Bijgevoegd een 44 pagina's dik handleidingsboekje.

Godinnenorakel kopen