De Zanger van de Inwijding

De Zanger van de Inwijding

Beschrijving

Deze kaart staat voor aanzienlijke verandering en uitdaging. De mogelijkheid tot het aanbreken van een nieuwe wereld staat voor de deur, een nieuwe vorm van zijn.

Je hebt de komst van deze verandering waarschijnlijk al gevoeld naarmate deze groter groeide en de bijkomende uitdagingen gelabeld met pech of noodlottigheid. Maar dit was in feite een inwijzing, een test of een mogelijkheid om te zien of je daadwerkelijk de lessen geleerd hebt waarmee je bezig geweest bent, en of je klaar bent om verder te gaan. Wees gerust, deze inwijding werd je alleen gegeven omdat de Zanger van de Inwijding wist dat je de potentie in je had om te slagen.

De Zanger van de Inwijding wijdt een periode van succes in zodat je je krachten op een hoger en ethischer niveau kunt inzetten. Je wordt de kans gegeven om je potentieel te benutten en om een hoger niveau van verantwoordelijkheid aan te gaan. Voor jezelf en de wereld.

De poort staat nu voor je open, maar jij bent degene die erdoorheen zal moeten stappen.

Wat vind jij van 'De Zanger van de Inwijding'? Deel jouw ervaring met ons!

Feeënorakel kopen?

Feeënorakel Feeënorakel

Wat een bijzonder orakeldeck is dit. Dit orakeldeck bevat 66 unieke afbeeldingen met kabouters, maandansers, elfen, boemannen en andere fee-achtigen. Inclusief een 224 pagina's dik boek waarin gedetailleerd ingegaan wordt op de orakelkaarten met hun betekenis en hoe ermee te verbinden.

Feeënorakel kopen