Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Feeënorakel De FeeŽn Leeuw

De FeeŽn Leeuw

De FeeŽn Leeuw

Ojee! Kijk eens naar die dreigende blik!
Dit is de kaart van de losse eindjes aan elkaar knopen. Alle dingen die we op orde zouden moeten hebben, maar toch niet hebben. Alle beloften die we hebben gedaan maar niet nagekomen zijn. Wanneer de FeeŽn Leeuw tevoorschijn komt, verwacht dan een schuldgevoel opkomen.

Natuurlijk kun je hier je voordeel mee doen. Het is altijd goed om onafgesloten zaken te kunnen sluiten. En er is geen twijfel over mogelijk dat zodra we dit gedaan hebben dat er een enorme hoeveelheid energie vrijkomt die we voor meer positieve dingen kunnen inzetten. Rondzuilen met oude gedachten en zaken kost ons, zowel mentaal als soms fysiek.

Maar je bent jezelf schuldig om je af te vragen waar deze plichtgevoelens vandaan komen. Ben je misschien te streng voor jezelf? Heb je te veel hooi op je vork genomen? Hoeveel hiervan komt doordat je geen nee durfte te zeggen tegen anderen?
De FeeŽn Leeuw moedigt je niet aan om je plichten te vervullen en je eigen zaakjes op orde te krijgen, maar eerder het loslaten van onrelevant emotioneel gedrag waardoor je je contant schuldig voelt over andermans zaken.

Het is lastig, maar onthoud: Als je je verward voelt, dan hoef je alleen maar om hulp en duidelijkheid te vragen en je zult het altijd ontvangen.

De orakelkaarten van het Feeënorakel kopen?

Het Feeënorakel
Het Feeënorakel

Wat een bijzonder orakeldek is dit. Dit orakeldek bevat 66 unieke afbeeldingen met kabouters, maandansers, elfen, boemannen en andere fee-achtigen. Inclusief een 224 pagina's dik boek waarin gedetailleerd ingegaan wordt op de orakelkaarten met hun betekenis en hoe ermee te verbinden.

Het Feeënorakel kopen