De Dood

De Dood

Beschrijving

Oké. Blijf rustig. Dit is een hele positieve kaart. Een hele positieve kaart. Een kaart die zeker niet betekent dat jij of een geliefde zal doodgaan.

Deze kaart staat voor grote verandering. Voor het loslaten van het oude om verder te kunnen naar het nieuwe. Iets in je leven heeft zijn natuurlijke einde bereikt en er is verandering op komst.

Deze verandering kan innerlijk zijn, buiten jezelf, of allebei. Je kunt er een sterke weerstand naar voelen, zelfs angst. Dit is omdat je vasthoudt aan aspecten in je leven waarvan je weet dat je ze ontgroeit bent. De angst om het onbekende aan te gaan houd je hier vast.

Weet dat iedere verandering in je leven positief zijn. Dus laat los aan het oude en verwelkom het nieuwe, met liefde en dankbaarheid.

De toekomst is beter dan je denkt, dus laat los wat losgelaten moet worden en stap overtuigend vooruit!

Wat vind jij van 'De Dood'? Deel jouw ervaring met ons!

Feeënorakel kopen?

Feeënorakel Feeënorakel

Wat een bijzonder orakeldeck is dit. Dit orakeldeck bevat 66 unieke afbeeldingen met kabouters, maandansers, elfen, boemannen en andere fee-achtigen. Inclusief een 224 pagina's dik boek waarin gedetailleerd ingegaan wordt op de orakelkaarten met hun betekenis en hoe ermee te verbinden.

Feeënorakel kopen