Zij van de Cruach

Zij van de Cruach

Beschrijving

Dit is de Grote Godin, de moeder van alles en alle Godinnen stammen van haar af. Haar Cruach stroomt over met overvloed voor iedereen. Ze is de Yin energie van het universum - zorgdragend, mededogend en wijs.
Ze is de manifestatie van de wil en levenskracht van 'Hij van het Vurige Zwaard'. Hij is de intentie, de actie, en zij is de manifestatie in de realiteit.

Zij van de Cruach is de houder van al ons verdriet en plezier. Haar magische Cruach is de schoot van de geboorte en de ketel van wedergeboorte, de Cruach van de heling. Zij houdt de ziel en zorgt ervoor dat hij niet verdwaalt in de mist. Met haar geven we betekenis, groeien we, bereiken we voldoening en laten we los om verder te gaan naar de volgende fase van ons bestaan.

Zij van de Cruach kan een vorm van zwangerschap aanduiden, een noodzakelijke tijd van zorg en ontwikkeling. Ze kan ook betekenen dat we het beste moeten maken van wat we aangeboden krijgen. Ze herinnert ons er ook aan dat grenzeloze liefde van ons is, maar wacht om geaccepteerd te worden.

De aanwezigheid van deze kaart straalt comfort en zorg uit.

Wat vind jij van 'Zij van de Cruach'? Deel jouw ervaring met ons!

Feeënorakel kopen?

Feeënorakel Feeënorakel

Wat een bijzonder orakeldeck is dit. Dit orakeldeck bevat 66 unieke afbeeldingen met kabouters, maandansers, elfen, boemannen en andere fee-achtigen. Inclusief een 224 pagina's dik boek waarin gedetailleerd ingegaan wordt op de orakelkaarten met hun betekenis en hoe ermee te verbinden.

Feeënorakel kopen