Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Feeënorakel De Eikmensen

De Eikmensen

De Eikmensen

De Eikmensen staan voor kracht en wijsheid door leeftijd.
Als je voor een keuze staat, of moet omgaan met een probleem, dan word je geadviseerd om diep in je hart te kijken en door de oppervlakte van de situatie te kijken.

Raadpleeg anderen met meer ervaring dan jij en leer van de wijsheid van de ouderen - zowel in echte lijve als in de vorm van boeken of het internet.
Ook is het raadzaam om wat tijd door te brengen in de natuur. Breng wat tijd door in de natuur met je rug tegen een oude boom en kijk maar wat voor gedachten en ideeŽn er door je heen gaan van de boom der wijsheid. En vergeet de boom niet te bedanken. Geef het wellicht een knuffel!

Maar het meest belangrijke is dat je actie neemt vanuit pure zekerheid en doelbewustheid. De Eikmensen vertellen je dat haast op dit moment je ergste vijand is.

De orakelkaarten van het Feeënorakel kopen?

Het Feeënorakel
Het Feeënorakel

Wat een bijzonder orakeldek is dit. Dit orakeldek bevat 66 unieke afbeeldingen met kabouters, maandansers, elfen, boemannen en andere fee-achtigen. Inclusief een 224 pagina's dik boek waarin gedetailleerd ingegaan wordt op de orakelkaarten met hun betekenis en hoe ermee te verbinden.

Het Feeënorakel kopen