Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Feeënorakel Taitin de Sylph

Taitin de Sylph

Taitin de Sylph

Taitin is de kaart van mentale snelheid, aanpassingsvermogen en enthousisme. Wanneer deze kaart opkomt dan is het meestal een aanzet om de dingen op een nieuwe, spannende manier te gaan zien.

Er is een indicatie hier dat je oude (geloofs)overtuigingen en ideeŽn aan het loslaten bent. Een nieuwe onafhankelijk manier van denken zet zich nu aan.

Nieuwe ideeŽn, of nieuwe versies van oude ideeŽn komen vrij en je voelt je psychische krachten ontwaken.
Wel wordt hier gewaarschuwd dat je selectief moet zijn. Er komen vele nieuwe ideeŽn op je af en het is makkelijk om erin verdwaald te raken. Het is makkelijk om in de meest gekke en dwaze ideeŽn los te gaan. Behoed jezelf hiervoor.

Wees er zeker van dat je geaard bent en dat je de extremen probeert te vermijden. Zo kun je helder blijven denken en een beter begrip hebben op wat er allemaal op je af komt.

De orakelkaarten van het Feeënorakel kopen?

Het Feeënorakel
Het Feeënorakel

Wat een bijzonder orakeldek is dit. Dit orakeldek bevat 66 unieke afbeeldingen met kabouters, maandansers, elfen, boemannen en andere fee-achtigen. Inclusief een 224 pagina's dik boek waarin gedetailleerd ingegaan wordt op de orakelkaarten met hun betekenis en hoe ermee te verbinden.

Het Feeënorakel kopen