Geeeeooo de Langzame

Geeeeooo de Langzame

Beschrijving

Geeeeooo's boodschap is om het wat meer op je gemakje aan te doen. Wat voor stress breng je met je mee in je leven door je zo te haasten? 'Haastige spoed is zelden goed' is hier van toepassing.

Wanneer deze kaart opkomt dan betekent dat dat er een lang proces aankomend is welke je niet kunt overhaasten. Je kunt je beter voorbereiden op een lange tocht en je snelheid aanpassen zodat je het kunt volhouden. Het is belangrijk om ontspannen en geduldig te blijven zodat je de beste resultaten kunt krijgen.

Als je dit lastig en frustrerend vindt, dan raadt Geeeeooo de natuurlijke manier aan. De maan en de aarde draaien om elkaar heen, fruit rijpt, planten groeien, bloemen bloeien, kristallen vormen naar lange tijd...Geen van deze dingen kunnen overhaast worden, maar gebeuren desondanks perfect.

Wees er zeker van dat je jezelf niet haast met de overtuiging dat je het later goedmaakt en alles in het hier en nu aan je voorbij laat gaan.

Wat vind jij van 'Geeeeooo de Langzame'? Deel jouw ervaring met ons!

Feeënorakel kopen?

Feeënorakel Feeënorakel

Wat een bijzonder orakeldeck is dit. Dit orakeldeck bevat 66 unieke afbeeldingen met kabouters, maandansers, elfen, boemannen en andere fee-achtigen. Inclusief een 224 pagina's dik boek waarin gedetailleerd ingegaan wordt op de orakelkaarten met hun betekenis en hoe ermee te verbinden.

Feeënorakel kopen