Losgunna

Losgunna

Beschrijving

Losgunna is de Kikker Koningin en ze staat helemaal voor diepe verkenning, zowel innerlijke als uiterlijke.
Ze moedigt je aan tijd te nemen voor 'soul-searching' - Zelfreflecteren en mediteren, aandacht besteden aan je dromen en bewust worden van de dingen die er in je leven gebeuren.

Neem eens de tijd om eens lekker in bad te gaan en laat je gedachte eens afdwalen. Je zou wel eens verborgen potentieel en talent in jezelf kunnen vinden.

Net zoals dit voor de innerlijke kant geldt, geldt dit ook voor de buitenkant. Stel jezelf open voor nieuwe ervaringen en ideeën van de buitenwereld. Ga naar plaatsen waar je nog nooit bent geweest, probeer nieuwe dingen, of pak eens een studie op in een onderwerp onbekend voor jou.

Verken de wereld wijd en diep. Je zal een avontuurlijke ziel ontwikkelen en allerlei nieuwe wegen, mogelijkheden en kansen zullen voor je open gaan.

Wat vind jij van 'Losgunna'? Deel jouw ervaring met ons!

Feeënorakel kopen?

Feeënorakel Feeënorakel

Wat een bijzonder orakeldeck is dit. Dit orakeldeck bevat 66 unieke afbeeldingen met kabouters, maandansers, elfen, boemannen en andere fee-achtigen. Inclusief een 224 pagina's dik boek waarin gedetailleerd ingegaan wordt op de orakelkaarten met hun betekenis en hoe ermee te verbinden.

Feeënorakel kopen