Tobaira van de Wateren

Tobaira van de Wateren

Beschrijving

Tobaira spreekt van veranderingen in je leven. Veranderingen die zeer waarschijnlijk onverwacht zijn en opgedrongen lijken te zijn door anderen.

Als je voelt dat je bij deze verandering geen keuze hebt en dat dingen voor jou buiten je controle liggen, onthoud dan dat je wel de keuze hebt over hoe je met deze veranderingen omgaat. Je kunt met de stroming meegaan en de verandering als kalm ervaren, of je kunt er driftig tegenin gaan met boze emoties. De keuze lijkt duidelijk, maar we vergeten soms dat we zelfs in het heetst van de strijd een keuze hebben. Tobaira is hier om je te herinneren dat je houding naar verandering je verdere toekomst bepaalt.

Zo voelt het misschien niet op dat moment, maar zo lang de dingen die je echt nodig hebt in het leven constant blijven - liefde en verzorging - dan kun je er zeker van zijn dat alle verandering in feite goed is.

Wat vind jij van 'Tobaira van de Wateren'? Deel jouw ervaring met ons!

Feeënorakel kopen?

Feeënorakel Feeënorakel

Wat een bijzonder orakeldeck is dit. Dit orakeldeck bevat 66 unieke afbeeldingen met kabouters, maandansers, elfen, boemannen en andere fee-achtigen. Inclusief een 224 pagina's dik boek waarin gedetailleerd ingegaan wordt op de orakelkaarten met hun betekenis en hoe ermee te verbinden.

Feeënorakel kopen