Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Feeënorakel De FeeŽn van de Toekomst

De FeeŽn van de Toekomst

De FeeŽn van de Toekomst

Dit is een hele positieve kaart, vol met hoop voor een goede en gelukkige toekomst.

Het belangrijkste hier om te onthouden is dat het aankomst op jou om je toekomst te bepalen. Je hebt een goed idee, een intentie over hoe je je toekomst wilt laten zijn en nu is het tijd om praktische en realistische stappen te nemen om het te verwezelijken.

Wanneer deze kaart opkomt dan kun je er zeker van zijn dat je hoop en dromen binnen handbereik zijn. Ze zijn realistisch, maar ze komen naar zomaar tot werkelijkheid. Je zult initiatief moeten tonen om ze werkelijkheid te zien worden.
Laat jezelf niet te veel meesleuren in de ideeŽn van anderen over hoe je toekomst zou moeten zijn. Kies je eigen pad en blijf hierbij.

Bovenal, zie het creeŽren van je eigen toekomst als een spannende reis en behandel het met onvoorwaardelijke liefde en dankbaarheid.

De orakelkaarten van het Feeënorakel kopen?

Het Feeënorakel
Het Feeënorakel

Wat een bijzonder orakeldek is dit. Dit orakeldek bevat 66 unieke afbeeldingen met kabouters, maandansers, elfen, boemannen en andere fee-achtigen. Inclusief een 224 pagina's dik boek waarin gedetailleerd ingegaan wordt op de orakelkaarten met hun betekenis en hoe ermee te verbinden.

Het Feeënorakel kopen