Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Feeënorakel Ta'Om de Dichter

Ta'Om de Dichter

Ta'Om de Dichter

Ta'Om moedigt je aan om je vleugels uit te slaan!

Hij is de kaart van de jeugdige zielen en energieŽn. Wanneer deze kaart opkomt dan geeft dat aan dat het een goede tijd is om spannende dingen te ondernemen en om de dingen te doen die je al een tijdje wilt doen en hebt uitgesteld omdat je er geen energie voor had.

Als je een talent of behoefte aan schrijven hebt dan steunt Ta'Om je voor de volle 100%. Hij staat voor schrijven met overtuiging en oprechtheid en je zult je dan ook hoogstwaarschijnlijk vol nieuwe ideeŽn voelen.

Het enige wat je in je achterhoofd moet houden is dat je een goed gevoel voor oordeel moet blijven houden zodat je niet ineens ongepaste dingen gaat schrijven of spreken, of dat je niets zegt wanneer je juist van jezelf moet laten horen.

Deze kaart kan soms ook romantiek symboliseren. Het ontmoeten van een nieuw iemand of juist het aanwakkeren van iets in een bestaande relatie.

De orakelkaarten van het Feeënorakel kopen?

Het Feeënorakel
Het Feeënorakel

Wat een bijzonder orakeldek is dit. Dit orakeldek bevat 66 unieke afbeeldingen met kabouters, maandansers, elfen, boemannen en andere fee-achtigen. Inclusief een 224 pagina's dik boek waarin gedetailleerd ingegaan wordt op de orakelkaarten met hun betekenis en hoe ermee te verbinden.

Het Feeënorakel kopen