Nelys de Alchemist

Nelys de Alchemist

Beschrijving

Dit is de kaart van innerlijke transformatie en onherroepelijke verandering.

Wanneer Nelys opkomt, weet dan dat er iets staat te gebeuren. Hetgeen dat vast zit komt los. De dingen zullen weer gaan stromen en je zal merken dat alles sneller gaat dan je gewend bent en dat je moeite moet doen om het allemaal bij te houden. Je zal verbaast staan van hoe de dingen lopen. Een richting die je wellicht helemaal niet verwacht had. Maar wees gerust, het is de richting die het meest voordelig voor je is terwijl de transformatie plaatsvindt.

Oud gedrag zal niet meer genoeg zijn, en dat is de reden dat deze alternatieve wegen nu voor je toegankelijk zijn terwijl je plannen en dromen beginnen te veranderen.

De dingen zullen niet meer hetzelfde zijn, je zult nooit meer teruggaan naar wat je ooit was. Maar geen paniek, het is absoluut beter zo!

Wat vind jij van 'Nelys de Alchemist'? Deel jouw ervaring met ons!

Feeënorakel kopen?

Feeënorakel Feeënorakel

Wat een bijzonder orakeldeck is dit. Dit orakeldeck bevat 66 unieke afbeeldingen met kabouters, maandansers, elfen, boemannen en andere fee-achtigen. Inclusief een 224 pagina's dik boek waarin gedetailleerd ingegaan wordt op de orakelkaarten met hun betekenis en hoe ermee te verbinden.

Feeënorakel kopen