Integriteit

Integriteit
Fairy 1

Breng in al je handelingen één lijn aan, zodat zij in overeenstemming zijn met je eigen waarheden en innerlijke wetenschap van wat goed voor jezelf is.

Beschrijving

Deze kaart is het antwoord op je vragen of je gebeden over hoe je gelukkiger kunt worden en meer zelfvertrouwen kan krijgen. Het antwoord van de engelen luidt: doe alleen die dingen waarvan jij er van overtuigd bent dat ze juist zijn. Dit is gebaseerd op de wetten van niemand anders, maar alleen die van jezelf. De engelen zeggen dat, als je jezelf bezig houdt met gevoelens van schuld en schaamte, je dan je eigenwaarde en je zelfvertrouwen ondermijnt. Andersom kun je een goed gevoel over jezelf hebben, omdat je alleen maar doet waarvan je voelt dat het goed is. Ook dit is gebaseerd op je eigen morele kompas en niet op dat van iemand anders. De engelen kunnen je behulpzaam zijn bij het veranderen of het helen van elke situatie of relatie, dus ben jij in staat om je gehele leven volledig in overeenstemming te brengen met je innerlijke waarheid.

Ga liggen en mediteer alsof je aan het dagdromen bent - dat wil zeggen, sta je verbeelding toe om vrij rond te zwerven. Geef je lichaam, ziel en geest de opdracht om je mentale film te tonen, waarin je jouw leven leeft op haar gezondste en hoogste niveau. Kijk naar deze film en merk hoe je jezelf voelt. Zeg vervolgens:

Aartsengel Michaël, ik vraag je om mij te helpen mijn leven en dagelijkse activiteiten zodanig in te richten dat ik volledig ondergedompeld en betrokken ben bij activiteiten die mijn Hogere Zelf weerspiegelen. Help mij alsjeblieft bij het loslaten van al mijn gedragingen, gewoonten of handelingen die schuld of schaamte, voortgebracht hebben in het verleden. Vervang ze door handelingen waar ik een goed gevoel over heb.

Wat vind jij van 'Integriteit'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen