Kristallen

Kristallen
Fairy 1

De energieën van kristallen zullen je ondersteunen en helpen je in je huidige situatie.

Beschrijving

Deze kaart symboliseert een dubbele betekenis van de term 'kristal'. Eén of beide betekenissen kunnen voor jou van toepassing zijn. Dit kom je te weten door je innerlijke reactie terwijl je deze woorden leest. Allereerst vertegenwoordigt deze kaart de kristallen van het mineralenrijk. Zij stralen energieën uit en transformeren en versterken ze. Bijvoorbeeld, bergkristal kan je helderziendheid vergroten, zwarte obsidiaan is een effectieve beschermer, rozenkwarts opent je hart voor liefde en amethist verhoogt je spirituele vibraties. Deze kaart vraagt je om met de energieën van kristallen te gaan werken, als je voelt dat hier naartoe wordt geleid: door jezelf, met behulp van een kristaltherapeut of doordat je gevraagd wordt om kristalbehandelijgen bij andere mensen toe te passen. De tweede betekenis verwijst naar 'kristallijne' mensen, dat wil zeggen, dat zij heel rustige en gevoelige overbrengers van helende energie zijn. De meeste 'kristallijnen' zijn jonge kinderen, zodat deze kaart er op zou kunnen wijzen dat je ook ouder bent of werkzaam bent met een kristallijn kind. Je hebt misschien zelf ook wel kristallijne eigenschappen, in het bijzonder als je zachtaardig bent, een zacht stem hebt en een naruurliefhebber bent.

Stappenplan: Ga naar een winkel waar ze edelstenen verkopen en centreer jezelf. Loop heel stil langs alle kristallen en merk naar welke stenen je ogen toe worden getrokken of je gevoelens naar uit gaan. Houd je hand boven de stenen en voel welke energie iets met je doet. Als een bepaalde steen je aandacht vasthoudt, vraag dan innerlijk of hij een boodschap voor je heeft en zuivere helende energie naar je toe wil sturen.

Wat vind jij van 'Kristallen'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen