Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelentherapieorakel Godin

Godin

Godin
Laat je goddelijke vrouwelijke energie tot uitdrukking komen en koester haar magische intu´tie en haar voedende kwaliteiten.

Deze kaart gaat over de noodzakelijkheid van heilige vrouwelijke energie, die zorg draagt voor vermogens als intu´tie, verzorgen en creatieve expressie. Misschien heb je te veel tijd gespendeerd aan nadenken of heb je jezelf bezig gehouden met geestdodend werk. Als dat zo is, is deze kaart het signaal dat je je lichaam in beweging moet brengen door te dansen en je intu´tieve, creatieve en verzorgende kanten tot uitdrukking te laten komen. Je wordt ook geleid om goedwillende vrouwelijke godheden aan te roepen om je te helpen met de situatie waarover je een vraag hebt gesteld. Je kunt Lakshmi aanroepen, de lieftallige hindoe´stische godin die ons behulpzaam is met overvloed; Brighid, de Keltische godin van genezing en moed; Maria, die waakt over onze kinderen; Athene; de Griekse godin van de wijsheid; de Egyptische godin Isis, die vrouwen helpt het evenwicht te bewaren in hun huis en gezin; of welke andere van de duizenden andere betrouwbare en heilige vrouwelijke godheden.

In elke vrouw huizen drie aspecten van de godin: de Maagd (je innerlijk kind, soms puur en andere keren avontuurlijk of onhebbelijk); de Moeder (voedende en verzorgende kwaliteiten) en de Matriarch (de oude wijze vrouw, de lerares). Mannen hebben overeenkomstige eigenschappen in de Jongeling, de Vader en de Patriarch. Het is heel belangrijk om elk van deze drie aspecten elke dag tot uiting te brengen. Dit zal je helpen om je speelsheid in evenwicht te brengen met je werk en je relaties. Neem elke dag de tijd om alle drie de eigenschappen tot uitdrukking te brengen en je zult merken dat je jezelf veel energieker en evenwichtiger zult voelen.

In mijn praktijk werk ik met Godinnen en men werkt vooral aan hun eigen Innerlijke Godin wat je goed op mijn website www.asteriacoaching.nl kunt zien aangevuld met uiterlijke schoonheid, kleur en magie. Ook ben ik ingewijd in Godinnenenergie, die ik ook weer doorgeef. Dus ik werd ook heel blij van deze boodschap.

De orakelkaarten van het Engelentherapieorakel kopen?

Het Engelentherapieorakel
Het Engelentherapieorakel

Het kaartendek van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Het Engelentherapieorakel kopen