Godendoosje

Godendoosje
Fairy 1

Schrijf al je zorgen, ongerustheid of wensen op een stukje papier en doe het in een speciaal kistje, dat een 'Godendoosje' genoemd wordt, om dingen los te laten en het Universum toe te staan je te helpen.

Beschrijving

De engelen willen de last van al je zorgen voor je verlichten door je een materiële methode aan te bieden om je zorgen naar het Universum op te sturen. Het opschrijven van je gebeden of van je zorgen, om hulp van het Universum te krijgen, is een heel effectieve manier om samen te werken met het Universum en de engelen. Of je iets nu kort of uitgebreid opschrijft, je zult hetzelfde resultaat ontvangen. Wat er wel toe doet is of je vanuit je hart schrijft en vervolgens het papiertje symbolisch 'in handen' van het Universum 'geeft' of het verbrandt (waardoor je het loslaat), het in de vriezer stopt (waardoor de situatie niet langer voortduurt), het begraaft (wat je helpt emotioneel heel te worden) of het in een Godendoosje stopt.

Godendoosjes hebben door alle tijden heen hun dienst bewezen, doordat zij je innerlijke vrede en antwoorden op je gebeden bezorgen! Als je al niet een speciaal doosje of kistje hebt dat als Godendoosje dient, kun je er nu eentje kopen, maken of voor dat doel bestempelen. Kies een sierlijk doosje uit dat een magische of mystieke uitstraling heeft. Je kunt je bijvoorbeeld aangetrokken voelen door een paars kistje of eentje die versierd is met edelstenen. Vraag de engelen om je naar een prachtig godendoosje toe te sturen en volg dan hun leiding op om het juiste doosje voor jou te vinden of door jou te laten maken. Zet je godendoosje ergens neer waar je het makkelijk kunt zien en er goed bij kunt komen.

Wat vind jij van 'Godendoosje'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen