Vegetariër en veganist

Vegetariër en veganist
Fairy 1

Vers fruit en verse groenten geven je een heleboel krachtige levensenergie, die je spirituele frequentie zal verhogen.

Beschrijving

Heel waarschijnlijk heb je al intuïtief deze boodschap van je beschermengelen gehoord, die je vragen om je lichaam en je spirituele pad in ere te houden door het eten van alleen maar biologisch zuiver voedsel en drinken tot je te nemen. Dit betekent dat je alleen plantaardige voeding en dranken consumeert, die vrij zijn van chemische toevoegingen, zoals conserveermiddelen en voedingsadditieven. De wet van aantrekking heeft je geleid naar het eten van dingen die jouw spirituele pad weerspiegelen. De Engelen kunnen je smaak en dat waar je trek in hebt aanpassen, zodat dit dieet lekker en gezond is (zie het volgende stappenplan). Bovendien kunnen de Engelen je helpen met het jezelf veroorloven van de hogere onkosten voor organische producten, als je hen hiervoor om assistentie vraagt. Als je meer vers fruit, verse groenten, en noten eet, zul je merken dat je meer helderheid van geest krijgt en dat je gevoeligheid voor allerlei energieën omhoog gaat. Roep de Engelen aan om je te beschermen als je gevoeligheid te intens wordt. De Engelen zullen je begeleiden naar rustiger situaties en relaties, zodat je er van kunt genieten om energetisch open te staan.

Stappenplan:

Ga liggen of zitten op een rustige plek, waar je niet gestoord kunt worden en zeg: "Aartsengel Rafaël, ik roep je nu aan. Ik vraag je of je mijn smaak en lekkere trek wilt aanpassen, zodat dit helemaal geconcentreerd is op organische en gezonde voedingsmiddelen en dranken. Ik ben nu bereid om mijn gehechtheid aan ongezonde producten los te laten en met open armen mijn gezonde lichaam te eren. Begeleid mij alsjeblieft in het maken van dieet keuzes, zodat zij zuiver zijn, een hoog trillingsgetal hebben en vol van Goddelijke levensenergie zijn."

Wat vind jij van 'Vegetariër en veganist'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen