Helderziendheid

Helderziendheid
Fairy 1

Vertrouw op wat je zowel met je innerlijk oog als met je fysieke ogen ziet, want je spirituele inzicht is je behulpzaam bij het helen, het lesgeven en het begeleiden van andere mensen.

Beschrijving

De engelen sturen deze kaart op je pad om je te helpen vertrouwen te hebben in de beelden die je ontvangt met je innerlijk oog tijdens je dromen, en ook de tekens die je in de materiële wereld tegenkomt (zoals cijfers die je steeds weer ziet, veren, munten, lichtflitsen, enzovoort). Omdat de Schepper een alziend oog heeft, ligt het in de verwachting dat jij (en ieder ander) de gave van helderziendheid hebt geërfd.

Als je gave geblokkeerd lijkt te zijn, kan de oorzaak een pijnlijke vroegere ervaring zijn waarmee de engelen je kunnen helpen om deze te helen en los te laten. Weet dat helder zien goed voor je is, want deze zegening kan worden gebruikt om je te helpen als je werkt met healing en les geeft. Je helderziendheid is ook voortdurend een heel nauwkeurige gids voor je, zoiets als een navigatiesysteem in een auto, die je naar de juiste bestemming leidt. Vertrouw maar op wat je ziet!

Je kunt deze sessie het beste op een eenzame en rustige plek uitvoeren met pen en papier bij de hand, want het proces kan een aantal levendige herinneringen uit vorige levens oproepen. Ga zitten of liggen en centreer jezelf met een aantal regelmatige en diepe in- en uitademingen. Als je klaar bent zeg je: "Aartsengel Raziël, ik roep je nu aan. Omring mij alsjeblieft met de hoogste en zuiverste vibraties van goddelijke liefde om oude angsten die met mijn helderziendheid verbonden zijn te helen en los te laten."

Haal vervolgens diep adem en ontspan jezelf, want je lichaam kan schudden of trillen terwijl het oude gifstoffen loslaat. Blijf net zolang zitten of liggen tot je lichaam weer helemaal tot rust gekomen is. Onthoud dat je de controle over je helderziendheid kunt houden door de engelen om hulp te vragen.

Wat vind jij van 'Helderziendheid'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen