Workshops en cursussen

Workshops en cursussen
Fairy 1

Het bezoeken en zelf geven van lezingen is een deel van je spirituele pad en levensdoel. Voel je vrij om lessen te geven en lessen te leren.

Beschrijving

De Engelen hebben je intuïtieve boodschappen gestuurd over het bezoeken en geven van workshops, cursussen en lezingen. Zij hebben je nu deze orakelkaart in handen gespeeld, zodat je zult weten dat je inderdaad de boodschappen hebt gehoord over dit onderwerp. Als je heel graag een workshop of lezing zou willen geven, zullen de Engelen je bij dit proces begeleiden. Geef al je zorgen, gedachten, ongerustheid of vragen maar aan hen en luister naar hun antwoorden, die bij je binnen zullen komen als gedachten en gevoelens. De Engelen zullen je helpen om de weg te bereiden naar de juiste plaats van samenkomst, onderwerp en publiek. Je hoeft alleen maar hun leiding te volgen. Je wordt ook begeleid bij het bezoeken van workshops, om verder te komen op je spirituele weg en studie. Schrijf je in voor cursussen waar je jezelf toe aangetrokken voelt en vraag Aartsengel Rafael om je bij dit streven te ondersteunen- zoals lesgelden, transport, overnachting, vrije dagen, kinderoppas enzovoorts. De weg is vrij voor je om dit te gaan geven of te gaan bezoeken. Geniet ervan!

Wat vind jij van 'Workshops en cursussen'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen