'Stofzuig' je angsten weg

'Stofzuig' je angsten weg
Fairy 1

Roep de aartsengelen Michaël en Rafaël aan om de op angst gebaseerde energieën van jou, je omgeving, deze situatie en iedereen die er bij betrokken is, weg te halen.

Beschrijving

Je hebt deze kaart uitgekozen omdat je wat angstwekkende energieën hebt opgelopen. Ze kunnen zijn ontstaan door je eigen voorgevoelens of ze kunnen afkomstig zijn van een ontmoeting met angstige mensen. Wanneer je jezelf vermoeid voelt of blootgesteld bent aan drank- of drugsmisbruik, neem dan de tijd om je schoon te maken van achtergebleven energieën. Je kunt dit proces altijd en overal toepassen, zelfs als er andere mensen om je heen zijn. Je kunt dit 'stofzuigen' ook toepassen op andere mensen - persoonlijk of op afstand (vraag echter wel eerst verbaal of psychisch hun toestemming).

Om jezelf of iemand anders te 'stofzuigen', zeg je: "Aartsengelen Michaël en Rafaël, ik roep jullie en je helende Verbond van Engelen van Genade aan om nu met jullie spirituele stofzuiger te komen. Voer alsjeblieft de stofzuigerslang via de kruinchakra naar binnen en zuig alle giftige of angstwekkende energieën of entiteiten weg."

Zie en voel hoe de stofzuigerslang de gehele binnenkant van het lichaam (inclusief de organen, spieren en botten) van top tot teen schoonmaakt. Rillingen en andere lichamelijke reacties zijn heel normaal en zijn er het positieve teken van dat het proces gaande is. Ga door tot het lichaam zich rustig voelt en zeg dan: Dankjewel Michaël en Rafaël, voor deze healing. Vul nu het lichaam met jullie heldere, briljante witte licht tot genezing en bescherming.

Wat vind jij van ''Stofzuig' je angsten weg'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen