Ouders

Ouders
Fairy 1

De goddelijke waarheid is dat je ouders altijd en eeuwig met hun beste vermogen van je blijven houden. De engelen helpen je te genezen van alle pijn die verband houdt met je moeder en je vader.

Beschrijving

Je hebt deze kaart getrokken omdat het antwoord op je vraag te maken heeft met de emoties die verbonden zijn met je moeder en je vader. Als je bijvoorbeeld moeite hebt om liefde en vriendelijkheid van andere mensen te ontvangen, kan het onderliggende thema voortkomen uit negatieve emoties die je naar je moeder toe hebt. Dit komt omdat ontvankelijkheid een vrouwelijke energie is, die vertegenwoordigd wordt door onze moeders. Als je bang bent om liefde te ontvangen of je schuldig voelt over de vraag of je wel behoefte hebt om aangeraakt te worden, roep dan de engelen aan om je te helen en te helpen. Je vader vertegenwoordigt je mannelijke energie, het ontwikkelen van vertrouwen in je vermogen om de wereld in te trekken en positieve eigenschappen te ontwikkelen. Als je zelfvertrouwen wat aan het wankelen is, vraag de engelen dan je te helpen om je emotionele verbinding met je vader te herstellen. Deze kaart is ook het teken dat je ouders écht van je houden, zelfs als de manier waarop zij je dit lieten merken niet bevredigend voor je was. Als je moeder of je vader in de hemel is, sturen zij deze kaart naar je toe als een manier om te zeggen: 'Ik hou van je.'

Stappenplan:

De engelen zullen als je het ze vraagt graag bemiddelen bij alle pijnlijke emoties die verbonden zijn met je ouders. Ga naar een rustige, stille plek en spreek de volgende woorden in jezelf of hardop uit: "Beschermengelen van mijn moeder, mijn vader en mijzelf, ik roep jullie nu aan. Ik vraag jullie om je genezende zegeningen voor mijn intieme en uiterlijke relatie met mijn ouders. Ik ben bereid om de emotionele gifstoffen, die met mijn kindertijd, tienertijd en volwassenheid hebben te maken, los te laten. Ik vraag de engelen om mij op dit moment te helpen al mijn pijn om te ruilen voor vrede."

Wat vind jij van 'Ouders'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen