Verbreek je banden

Verbreek je banden
Fairy 1

Vraag Aartsengel Michaël om je gehechtheid aan angsten die te maken hebben met oude relaties los te laten, zodat je bevrijd bent van destructieve patronen.

Beschrijving

Deze kaart is tot je gekomen omdat negativiteit aangaande een vorige relatie de situatie, waarover je je vraag stelt, in de weg staat. Gelukkig kan deze giftige energie snel verdwijnen met behulp van Aartsengel Michaël, de machtige engel die je helpt met het verwijderen van de gevolgen van angst. Elke keer als jij of je partner angst ervaart in jullie relatie, worden jullie met elkaar verbonden ( het lijkt of de band is gemaakt van een holle buis). Je kunt banden hebben (de meeste mensen hebben die) met je ouders (of ze nu dood zijn of nog leven); kinderen; geliefden; mensen die je hebt geholpen, zoals studenten of cliënten; en iedereen met wie je een belangrijke relatie hebt gehad. Je hoeft je niet te schamen of bang te zijn voor banden. Zij hoeven alleen maar verbroken te worden als ze je energie afnemen en de boosdoener zijn achter je lichamelijke pijn.

Denk na over een vraag waarover je graag hulp wilt hebben. zeg vervolgens hardop of in jezelf: "Aartsengel Michaël, ik roep je nu aan. Wil je alsjeblieft de banden verbreken met de angst, die mij in het verleden geblokkeerd of uitgeput heeft. Ik wil nu graag alle pijn inwisselen voor vrede."

Als je tijdens dit proces aan een specifiek persoon denkt, vraag Michaël dan om je behulpzaam te zijn om je angst voor die relatie los te laten. Je zult voelen dat je lichaam gaat trillen als de banden een voor een verbroken worden. Maak je geen zorgen: je kunt geen banden van liefde verbreken. Herhaal dit proces elke keer als je je leeggezogen of geblokkeerd voelt, want de banden kunnen weer gaan knellen als de angst in verband met die relatie weer terugkeert.

Wat vind jij van 'Verbreek je banden'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen