Manifestatie

Manifestatie
Fairy 1

Gebruik je spirituele gaven en aangeboren vermogens om datgene wat je wenst aan te trekken.

Beschrijving

Je hebt het helemaal! Met deze kaart willen de engelen je er aan herinneren dat jij aangeboren spirituele gaven hebt. Misschien heb je jezelf ergens zitten beklagen of je het slachtoffer gevoeld van de wil van iemand anders. Deze kaart herinnert je er aan dat jij zelf de kracht hebt om, door gebruik te maken van wat je aangeboren spirituele gave van manifestatie, alles in je leven kunt veranderen. Als je ergens over klaagt geef je je macht aan anderen. Klachten zijn ook negatieve affirmaties die meer van dezelfde ongewenste effecten aantrekken. De engelen vragen je om je oude gewoonte om te klagen in te wisselen voor een gezondere reactie door middel van visualisatie en een beeld te scheppen van dat wat je graag wil. Het werkt echt!

Denk na over de situatie waarin je verbetering wilt aanbrengen en schrijf, teken of maak een collage van datgene wat een beschrijving is van het precieze scenario. Kijk elke dag naar de voorstelling van je wensen en maak je niet druk over `hoe´ ze zullen worden gemanifesteerd. Zeg elke keer dat je je ergens zorgen over maakt of twijfelt aan je vermogen om te manifesteren:

`Aartsengel Jophiël, Engel van Schoonheid, geef mij mooie gedachten omtrent mijn wensen, zodat zij volledig op liefde gebaseerd zijn.

Wat vind jij van 'Manifestatie'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen