Elfen

Elfen
Fairy 1

Je hebt een sterke binding met de Elfen, de natuurengelen, en je levensopdracht houdt in dat je Moeder Natuur behulpzaam bent.

Beschrijving

Je hebt deze kaart gekregen omdat de elfen je willen laten weten dat zij bij je zijn als geestelijke gidsen, die je behulpzaam zijn met je materiële behoeften en met het vervullen van je levensopdracht. De engelen sporen je aan om je tijd buitenshuis door te brengen en ze te helpen met hun missie van het schoonmaken van de aarde, het water en de lucht. Zij beschermen en begeleiden ook de dieren. Als je graag een goddelijke taak wilt verrichten door de dieren of Moeder Natuur te helpen, hoef je het alleen maar aan de elfen te vragen! Deze kaart houdt ook in dat je geïnteresseerd bent in het manifesteren van geld of een andere soort materiële ondersteuning. De magische elfen vinden het heel fijn om je te helpen met alle moeite, op voorwaarde dat jij op je beurt iets goeds doet voor het milieu, zoals flessen en papier te recyclen en gebruik te maken van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.

Ga buitenshuis naar een gebied waar bomen en planten in het wild groeien zonder dat ze worden gesnoeid of bespoten. Hier verblijven de elfen het liefst. Zeg in alle oprechtheid tegen de elfen (hardop of in jezelf):
'Elfen, ik wil jullie graag voelen en zien. Kunnen jullie mij helpen om je beter te leren kennen?'

Je weet dat je met de elfen in contact bent zodra je gedachten of impulsen gewaarwordt over het verbeteren van het milieu of het helpen van dieren. Heel vaak vragen de elfen als eerste aan een nieuw persoon om een weiland of een natuurpad te ontdoen van allerlei rommel. Als je eenmaal aan het verzoek van de elfen hebt voldaan zullen zij jou op hun beurt graag helpen met je de dingen die jij zou willen doen!

Wat vind jij van 'Elfen'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen