Indigo

Indigo
Fairy 1

Degene over wie je deze vraag stelt is een 'Indigo', dat wil zeggen een hoogsensitieve, geboren leider.

Beschrijving

Het is in verband met je vraag heel belangrijk voor je om de eigenschappen van Indigo's te begrijpen. Waarschijnlijk ben jijzelf, of is iemand anders die bij deze situatie betrokken is, een indigo of een ouder ervan. Een Indigo is iemand met een sterke wil en een temperamentvolle persoonlijkheid, die geheel eigen overtuigingen heeft hoe je de wereld zou kunnen veranderen en verbeteren. Indigo's kunnen een geaardheid hebben, die ze aanzet tot hun campagnes om actie te voeren. Je hebt deze kaart waarschijnlijk getrokken omdat het Universum je heeft opgeroepen om de Indigo's behulpzaam te zijn bij hun spirituele gaven en dat ze alert blijven op wat ze willen. Veel Indigo's worden niet goed begrepen of ze worden ten onrechte bepaalde labels opgeplakt, zoals ADHD, vanwege hun bliksemsnelle manier van denken en hun intuïtieve gevoeligheid. Je kunt Indigo's helpen met het behouden van hun grote gevoel van eigenwaarde en hun gevoel voor doelgerichtheid, zodat zij hun aangeboren talenten kunnen gebruiken om ons allemaal van dienst te zijn.

Aartsengel Metatron heeft de Indigogeneratie onder zijn hoede, dus is hij de beste engel om aan te roepen voor hulp bij zaken die betrekking hebben op Indigokinderen en volwassenen. Neem een paar minuten om je lichaam en geest tot rust te brengen, je kunt je ogen sluiten en een paar keer diep in en uit ademen. Stel vervolgens innerlijk aan aartsengel Metatron een aantal vragen die je hebt over kinderen in het algemeen, een specifiek kind, of iemand die Indigokenmerken bezit, zoals hooggevoeligheid, een sterke wil en zich zorgen maakt over de Aarde. Vraag aartsengel Metatron om begeleiding met betrekking tot dit onderwerp en ook voor een goddelijke opdracht, waarin je de generatie van Indigo's behulpzaam kunt zijn.

Wat vind jij van 'Indigo'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen