Maak jezelf vrij van gehechtheden

Maak jezelf vrij van gehechtheden
Fairy 1

Maak jezelf vrij van gehechtheden, want de tijd is aangebroken dat je je oude gedrag dat je blokkeert bij het vervullen van je hartenwens loslaat. Vraag Aartsengel Rafaël maar om je hiermee te helpen.

Beschrijving

Deze boodschap is een bevestiging wat je al weet: de tijd is aangebroken om oude gedragingen los te laten, want zij blokkeren je gezondheid, je geluk en je levensdoel. De engelen vragen je om heel eerlijk te zijn ten opzichte van jezelf en toe te geven dat deze gehechtheden een verspilling zijn van je tijd, je energie verslinden, je zelfvertrouwen ondermijnen en antwoorden op je gebeden blokkeren. Gelukkig zullen de engelen je door elke stap heenleiden, die je begeerten en andere verslavende neigingen doet loslaten. het begint met het nemen van een duidelijk besluit om je verslaving of je gehechtheden los te laten. Weeg de plussen en minnen van je verslavende gedragingen af. Zodra je emotioneel klaar bent om ze los te laten, onderneem dan de volgende stappen:

Ga naar een rustig plek waar je niet gestoord kan worden en zeg innerlijk of hardop: "Aartsengel Rafaél ik roep je nu aan." Bedenk wat je wilt loslaten. Visualiseer de gehechtheid hier aan terwijl je in meditatiehouding zit. Je kunt misschien je gehechtheden zien of voelen en je kunt ook gewaarworden hoe zij zijn vastgebonden aan het gebied rondom je maag met koorden, webben en wortels. Adem diep in en uit en zeg: "Aartsengel Rafaël, ik ben nu klaar om mijn vroegere gehechtheden los te laten naar jou en het Universum. Snijd alsjeblieft alle wortels, koorden en webben door die aan deze verslavingen zijn vastgehecht en til ze op naar het licht om te transformeren en te genezen."

Nadat Rafaël de gehechtheden heeft weggehaald, vult hij jouw wezen met zijn smaragdgroene helende licht om je te verzorgen, gerust te stellen en voldoening te schenken. Je bemerkt een drastische vermindering van je gehechtheden en je verslavingen. Herhaal indien nodig dit proces tot al je gehechtheden volkomen verdwenen zijn.

Wat vind jij van 'Maak jezelf vrij van gehechtheden'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen