Vorige levens

Vorige levens
Fairy 1

Deze situatie is gebaseerd op een van je vorige levens. Vraag de engelen om je de ervaringen van je vorige leven te helpen herinneren, los te laten, ervan te leren en heel te worden.

Beschrijving

Je hebt deze kaart getrokken omdat de ervaringen en emoties uit een van je vorige levens die de situatie, waarover je je vraag stelt, beïnvloeden. Je beschikt over een welverdiende wijsheid uit dat vorige leven; laat deze je in je huidige situatie leiden door middel van je intuïtie en je voorgevoelens. Deze intuïtieve impulsen komen voor uit de kennis die je hebt opgedaan in een vorig leven - vertrouw er maar op!
Mensen uit je vorige leven maken zichzelf aan jou kenbaar in je huidige leven. Dat zijn onder andere een tweelingziel en familieleden, met wie je allemaal karmische banden hebt. In het verleden waren deze banden misschien pijnlijk, maar nu heb je de kans om dat karma in evenwicht te brengen en de kringloop van reïncarnaties te doorbreken als je daar voor kiest.

Stappenplan: Aartsengel Raziël, wiens naam bekent 'Geheim van God', is de engel die je helpt om je herinneringen aan je vorige levens te begrijpen, te verwerken en te helen. Ga naar een stille plek en zeg hardop of in jezelf: 'Aartsengel Raziël, ik roep je nu aan. Help mij alsjeblieft om meer begrip te krijgen over (je huidige vraag of situatie), door mij door mijn vroegere ervaringen en relaties heen te leiden en ze te helen. Ik vraag je om mij te helpen om alle karma in evenwicht te brengen met iedereen die bij deze situatie betrokken is, door alle tijden heen. Raziël, help mij om alle weggestopte oude pijn te ontdekken, te helen en los te laten. voor nu en altijd. Dankjewel.'

Je lichaam gaat misschien wel trillen als je dit zegt. Dit is een teken dat je met succes al je oude opgestapelde pijn loslaat. Als je flarden herinneringen hebt aan vorige levens, schrijf ze dan op om verder te onderzoeken met behulp van een regressietherapeut of door te luisteren naar een CD met geleide meditaties.

Wat vind jij van 'Vorige levens'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen