Boeken

Boeken
Fairy 1

Het doel van jouw leven is het schrijven, het lezen, het uitgeven of het verkopen van spirituele boeken.

Beschrijving

Je hebt deze kaart gekregen voor wat het doel van je leven is. Je weet allang dat je een grote affiniteit hebt voor heilige en spirituele boeken. Deze kaart bevestigt dat je heel verguld zou zijn om je liefde voor boeken naar een hoger plan te verleggen. Je bent ervan bewust wat dit inhoudt, omdat je er altijd al van hebt gedroomd om jezelf in goede boeken te verdiepen. Deze kaart betekent ook dat het antwoord op je vraag in boeken te vinden is. Schenk aandacht aan titels die je worden aangeraden of boeken die op mysterieuze wijze van de plank vallen, want zij bevatten boodschappen voor jou. Deze kaart is een oproep aan jou om resoluut actie te ondernemen in verband met je aan boeken gerelateerde droomwens. Of je nu een boek wilt gaan schrijven, een boekhandel wilt beginnen of meer wilt gaan lezen, neem zonder uitstel de volgende stap. De engelen zijn je behulpzaam bij dit streven, zoals je ook hieronder zult lezen.

Aartsengel Gabriël is de `goddelijke boodschapper´ die schrijvers, leraren en andere mensen die zich bezig houden met het overbrengen van spirituele boodschappen ondersteunt. Zeg in jezelf of hardop:

`Aartsengel Gabriël, ik roep je nu aan. Help mij alsjeblieft de moed en het vertrouwen te verzamelen om een aanzet te maken voor wat betreft mijn verlangen om met boeken bezig te zijn (vertel Gabriël over je dromen in verband met boeken). Dankjewel dat je mij helpt met mijn motivatie en hoe ik alles moet organiseren, zodat ik elke dag tijd kan besteden aan mijn werkelijke hartenwens, en dat je mijn dromen laat uitkomen door ze zonder belemmeringen en op de goddelijke volmaakte wijze te laten manifesteren.

Als was je niet van plan om een boek te schrijven, begin gewoon met een positiviteitsdagboek, waarin je dagelijks de leuke dingen van de dag op schrijft en ervaar wat het met jou doet. Dat ben ik gaan doen na een zware burn out en waarin ik in een grijze fase van mijn leven terecht was gekomen.

Wat vind jij van 'Boeken'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen