Oorchakra's

Oorchakra's
Fairy 1

Noteer de boodschappen die zich aan je voordoen als geluiden, muziek en woorden, zowel die van buitenaf komen als die vanuit je innerlijk. Deze boodschappen zijn in werkelijkheid antwoorden op je gebeden.

Beschrijving

Je hebt deze kaart in handen gekregen omdat de engelen geprobeerd hebben om je aandacht te trekken. Zij hebben je gebeden gehoord en ze geven je informatie en instructies zodat je de juiste handelingen kunt verrichten. Je hoort de boodschappen van de engelen op verschillende manieren: steeds weer dezelfde liedjes, een toevallig opgevangen gesprek, zomaar geruststellende woorden van een vreemde, of woorden die steeds je gedachten binnenslippen. De boodschappen van de engelen zijn altijd liefdevol, positief, betrouwbaar en opbouwend.

Stappenplan:

Zeg op een rustige plek waar je niet gestoord kunt worden het volgende tegen aardsengel Michaël: "Ik vraag je op dit moment om negatieve energieën uit mijn lichamelijke oren en uit mijn oorchakra's weg te halen. Ik ben bereid om alle pijnlijke zaken die ik ooit heb gehoord los te laten, in te ruilen voor helderheid in mijn vermogen om de stem van de liefde en van de engelen te horen."

Wat vind jij van 'Oorchakra's'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen