Loslaten

Loslaten
Fairy 1

Werk samen met Aartsengel Michael om datgene los te laten wat niet langer aan je doeleinden voldoet.

Beschrijving

Aarstengel Michaël stuurt je deze kaart in antwoord op je vragen over je spirituele levensdoel. Misschien heb je er al een idee van wat het is, maar word je ervan weerhouden om verder te gaan. Of je voelt je wellicht geblokkeerd omtrent je levensopdracht. Deze zorgen zijn de aanleiding geweest voor Michaëls hulp en de boodschap die hij je via deze kaart wil meegeven. Je Hogere Zelf is zich volledig bewust van jouw spirituele opdracht en is er klaar voor om verder te gaan op dat pad. Je Hogere Zelf is ook aangesloten op de Universele ondersteunende stroom die voor jou en je doeleinden aanwezig is. Om je oorspronkelijke staat van zijn te bereiken, zal Michaël je helpen om alles los te laten wat je mogelijkerwijs maar in de weg kan staan, zoals alles wat op het ego gebaseerd is.

Stappenplan:

Neem twee of meer velletjes papier en een pen, of open op je pc een nieuw worddocument. Adem een paar keer diep in en uit en ontspan je spieren. Schrijf dan boven aan de pagina 'Aartsengel Michaël, wat moet ik loslaten om geheel mijn eigen weg te gaan en mijn doel te bereiken?' Noteer alles wat er in je geest op komt, met name gedachten, gevoelens, beelden en woorden. Het lijkt misschien wel of je pen vanzelf schrijft of dat je vingers vanzelf tikken, hetgeen heel veilig en normaal is wanneer je in contact staat met de liefdevolle energie van Michaël. Schrijf alles op wat je door krijgt, ook al begrijp je de betekenis er niet van. Neem dan je papier (of print het uit) en vernietig het op ceremoniële wijze door het te verbranden, in water onder te dompelen of het te begraven terwijl je op dat moment zegt: 'Ik laat nu alles los wat niet goed is voor mijn hoogste welzijn.'

Wat vind jij van 'Loslaten'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen