Mediumschap

Mediumschap
Fairy 1

Je hebt het natuurlijke vermogen om in contact te komen met geliefde overledenen.

Beschrijving

Deze kaart is het teken dat je met één of meer dierbaren in de Hemel in contact staat. De engelen vragen je om je gevoelens, gedachten en beelden over deze spirituele connecties te vertrouwen, want zij zijn heel echt. Dit is erg helend voor jezelf en andere mensen, want het zijn vredevolle en liefdevolle boodschappen uit het Universum. Misschien voel of hoor je een boodschap van iemand die zegt: `Ik hou van je´, Het gaat goed met mij´, `Ik ben trots op je´, of `Het spijt mij´ voor jezelf of iemand anders die baat heeft bij het horen van deze woorden vol mededogen.

Het kan zijn dat dit een oproep voor je is om voor andere mensen als medium op te treden, privé of voor een groter publiek. Vertrouw deze oproep, want het is een prachtige missie, die duizenden mensen kan helpen, zowel aan deze als aan gene zijde. De engelen weten wie er werkt vanuit integriteit en zuivere motivatie, en zulke mediums roepen zij op tot dienstbaarheid... en geven ze ondersteuning, begeleiding en bescherming op hun pad.

Ga op een rustige plek zitten waar je niet gestoord kunt worden en maak gebruik van pen en papier om je eerste conversatie met een overleden dierbare te hebben. Roep eerst aartsengel Michaël aan om toe te zien op deze uitwisseling, want hij is de beschermengel die je er van zal verzekeren dat je met de juiste persoon aan het praten bent. Schrijf vervolgens aan je dierbare overledene alsof jullie met elkaar aan het praten zijn. Schrijf zijn of haar deel van het gesprek op, dat bij jou binnenkomt als een lichamelijke of mentale impressie, gecombineerd met beelden en met woorden die je via je innerlijke oor gewaar wordt. Denk er aan dat je aartsengel Michaël aanroept voor de hulp die je hier eventueel bij nodig hebt. Aan het eind van het gesprek bedank je de persoon in kwestie en aartsengel Michaël voor deze ervaring.

Wat vind jij van 'Mediumschap'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen