Kruinchakra

Kruinchakra
Fairy 1

Geef aandacht aan je eigen ideeën, want zij zijn in werkelijkheid boodschappen vanuit het Universum in antwoord op je gebeden.

Beschrijving

Je hebt deze kaart gekregen omdat de engelen van je vragen om de ideeën die je pas geleden hebt ontvangen te vertrouwen en op te volgen, want zij zijn antwoorden waar je naar op zoek was voor je huidige situatie. Je weet de waarheid en welke stappen je het beste kunt ondernemen. Vertrouw op je kennis hiervan en handel hier ook naar. Wanneer je je eigen ideeën respecteert, zal het Universum je op dezelfde manier behandelen door je aanvullende ondersteuning te sturen, terwijl jij je leven op een gezonde manier aan het veranderen bent.

Deze kaart is ook een boodschap om je kruinchakra schoon te maken, waarmee je in contact staat met de Universele Wijsheid. Je kruinchakra kan geblokkeerd raken als je je je innerlijke gedachten als `wishfull thinking´ of gewone kennis afdoet. Denk er aan dat alle ingenieuze ideeën beginnen als een dagdroom die tot wonderbaarlijke uitvindingen kan leiden.

Aartsengel Uriël (wiens naam betekent `Goddelijk Licht´) is de engel van de goddelijke wijsheid en kennis. Ga rustig zitten en zeg:

`Aartsengel Uriël, ik roep je nu aan om mijn kruinchakra schoon te maken en in evenwicht te brengen. Ik vraag je om hulp om meer in de ideeën die mij invallen te geloven en er op te vertrouwen. Help mij om op een verantwoorde wijze mijn goddelijk geïnspireerde ideeën te volgen.´

Wat vind jij van 'Kruinchakra'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen