Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelentherapieorakel Kruinchakra

Kruinchakra

Kruinchakra
Geef aandacht aan je eigen ideeŽn, want zij zijn in werkelijkheid boodschappen vanuit het Universum in antwoord op je gebeden.

Je hebt deze kaart gekregen omdat de engelen van je vragen om de ideeŽn die je pas geleden hebt ontvangen te vertrouwen en op te volgen, want zij zijn antwoorden waar je naar op zoek was voor je huidige situatie. Je weet de waarheid en welke stappen je het beste kunt ondernemen. Vertrouw op je kennis hiervan en handel hier ook naar. Wanneer je je eigen ideeŽn respecteert, zal het Universum je op dezelfde manier behandelen door je aanvullende ondersteuning te sturen, terwijl jij je leven op een gezonde manier aan het veranderen bent.

Deze kaart is ook een boodschap om je kruinchakra schoon te maken, waarmee je in contact staat met de Universele Wijsheid. Je kruinchakra kan geblokkeerd raken als je je je innerlijke gedachten als Ďwishfull thinkingí of gewone kennis afdoet. Denk er aan dat alle ingenieuze ideeŽn beginnen als een dagdroom die tot wonderbaarlijke uitvindingen kan leiden.

Aartsengel UriŽl (wiens naam betekent ĎGoddelijk Lichtí) is de engel van de goddelijke wijsheid en kennis. Ga rustig zitten en zeg:

ĎAartsengel UriŽl, ik roep je nu aan om mijn kruinchakra schoon te maken en in evenwicht te brengen. Ik vraag je om hulp om meer in de ideeŽn die mij invallen te geloven en er op te vertrouwen. Help mij om op een verantwoorde wijze mijn goddelijk geÔnspireerde ideeŽn te volgen.í

De orakelkaarten van het Engelentherapieorakel kopen?

Het Engelentherapieorakel
Het Engelentherapieorakel

Het kaartendek van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Het Engelentherapieorakel kopen