Zing en dans!

Zing en dans!
Fairy 1

Breng je gedachten en gevoelens onder woorden en schud je spirituele zintuigen wakker met de magische krachten van muziek en dans.

Beschrijving

De engelen sturen deze kaart op je pad omdat zij zien hoe nodig het is dat je aan creatieve expressie gaat doen en een evenwicht zoekt tussen werken en spelen. Zingen en dansen zijn krachtige manieren om je creatieve kanalen te openen en de vrijheid te voelen om je te uiten. Je zult met deze activiteiten je verborgen talenten aan de oppervlakte kunnen brengen en je zelfvertrouwen kunnen oppeppen. Omdat muzikale expressie de band vormt tussen je ziel en je lichaam, zul je ook een beter gevoel van het goddelijke in jezelf gewaarworden. Een heleboel vrouwen ontdekken de godin in zichzelf via de dans, zoals de Huladans of de buikdans.

Zet je favoriete muziek op in een kamer met schemerachtig licht, waar je niet kunt worden gestoord. Wieg heen en weer op de muziek en beweeg je op alle mogelijke manieren die je leuk vindt. Laat je door je lichaam leiden bij de dans, zonder vooropgezet plan en zonder dat je nadenkt over je bewegingen. Zing vrolijk met het liedje mee en heb veel plezier bij deze vorm van vrije expressie.

Wat vind jij van 'Zing en dans!'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen