Hartchakra

Hartchakra
Fairy 1

Het antwoord dat je zoekt is op dit moment in je hart aanwezig. Sta open om liefde te geven en te ontvangen.

Beschrijving

De engelen willen graag dat je op je eigen gevoelens vertrouwt. Je hart is wijs en het roept je op om belangrijke veranderingen door te maken. Vertrouw op deze wijsheid, want hij zal je niet bedriegen. Elke keer als je tegen je innerlijke gevoelens ingaat, breekt je hart een beetje. Repareer je hart en de relatie met jezelf door je gevoelens te respecteren. Als je bijvoorbeeld niet gelukkig bent met een bepaalde situatie, betekent het dat er iets niet goed zit en dat je de nodige actie moet ondernemen. Vraag de engelen of ze je de moed en de ondersteuning willen geven om positieve veranderingen thuis en op je werk door te voeren.
Deze kaart is ook een oproep om je hart te openen voor liefde. Je bent misschien gekwetst in vroegere relaties en je schermt jezelf af tegen de pijn die er omheen zit. De engelen verzekeren je ervan dat zij je zullen beschermen, dus is het veilig voor je om liefde en andere emoties te voelen. Het stappenplan hieronder zal je helpen om alle adviezen van de engelen op te volgen.

Koop een of meer roze rozen (als ze in je eigen tuin groeien is dat natuurlijk nog beter!). Houd er eentje de hele dag bij je en adem haar geur regelmatig in. Zet een of meer rozen op je nachtkastje zodat zij je kunnen helpen je hartchakra te openen. Wanneer je geen roze roos in je buurt beschikbaar hebt, gebruik dan pure rozenolie. Bovendien kun je een rozenkwarts in de vorm van een hartje als hangertje dragen ( of er eentje in je borstzak om je hart de hele dag open te laten zijn). De engelen zullen je hart ook omringen met een helend en beschermend roze licht als je ze er om vraagt.

Wat vind jij van 'Hartchakra'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen