Lichtwerker

Lichtwerker
Fairy 1

Je mag je eigen kracht laten zien. Je spirituele kracht geeft veel zegen in je liefdevolle dienstbetoon aan het Universum.

Beschrijving

Deze kaart krijg je in handen omdat de engelen je behulpzaam willen zijn om jezelf oké te voelen met je spirituele krachten. Je bezit inderdaad heel veel krachten, omdat je (net als iedereen) bent gemaakt naar het beeld en de gelijkenis van je machtige Schepper. De goddelijke krachten stromen door jou heen wanneer je de intentie hebt om een healing of reading te geven. Je kunt op een veilige manier deze krachten voelen en channelen, want het is geen persoonlijke kracht of uit het ego voorkomende macht. Wanneer je de intentie hebt om de goddelijke krachten toe te passen in dienst van de liefde, zul je harmonie in al je activiteiten ervaren. Hoe meer vertrouwd je wordt met je spirituele kracht, des te regelmatiger en gelijkmatiger zal deze door jou heen stromen.

Een gespannen gevoel in de spieren van je maagstreek betekent dat je een machtsstrijd ervaart. Je voelt dat iemand probeert jou te overheersen, of je bent in verwarring over hoe je je krachten zou kunnen gebruiken. De volgende keer dat je dit gespannen gevoel opmerkt zeg je: "Aartsengel Michaël, help mij alsjeblieft om op met liefde en dankbaarheid contact te krijgen met mijn spirituele krachten."

Merk hoe dan de spieren in je maagstreek zich ontspannen in reactie op deze invocatie en zie dat ook de situatie zich stabiliseert.

Wat vind jij van 'Lichtwerker'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen