Visualiseer succes

Visualiseer succes
Fairy 1

Visualiseer dat je succes hebt in deze situatie en heb vertrouwen in een positieve uitkomst.

Beschrijving

De engelen willen graag dat je vertrouwen groter wordt en dat je je zorgen over deze situatie loslaat. Een deel van dit proces houdt in dat je een positief beeld hebt van jezelf en de andere mensen die er bij betrokken zijn. Wanneer je het allerbeste verwacht, stimuleer je het allerbeste in jezelf en in andere mensen.
Heb vertrouwen en een overtuigend beeld van een succesvolle uitkomst. Gelukkig kunnen de engelen je behulpzaam zijn om een sterk en helder beeld van succes vast te houden. Vraag hen gewoon maar om hulp en je krijgt deze.

Het is het makkelijkst om succes te visualiseren als je een punt hebt waar je jezelf op kunt concentreren, wat betekent dat je iets hebt waarnaar je kunt staren, iets wat functioneert als een blanco doek waarop je je visualisatie schildert. De vlam van een witte kaars is een prima punt om op te focussen.

Ontspan jezelf terwijl je naar de vlam van de witte kaars staart en visualiseer dat je jezelf in die bepaalde situatie bevindt en dat alles perfect gaat. Zie en voel iedereen die er bij betrokken is met een lachend gezicht, gelukkig en vol vrede. Sta jezelf toe om je veilig te voelen met een gevoel van zekerheid in je maagstreek en je hele lichaam, ziel en geest. Draag al je zorgen om hoe dit positieve resultaat zich zal voltrekken maar over aan het Universum en de engelen. Het `hoe´ is toevertrouwd aan de oneindige wijsheid en liefde van het Universum.

Wat vind jij van 'Visualiseer succes'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen