Luister naar je intuïtie

Luister naar je intuïtie
Fairy 1

De boodschappen uit het Universum worden op perfecte wijze door jouw lichaam ontvangen.

Beschrijving

De engelen willen je laten weten dat je altijd goddelijke boodschappen ontvangt, ook al merk je ze niet op. De meeste van deze boodschappen komen door via je lichamelijke en emotionele zintuigen, want je lichaam is ontzettend gevoelig voor spirituele energie. Soms begrijp je je gevoel niet, maar toch hebben zij altijd een zuivere, onderliggende wijsheid.

Deze kaart is tot je gekomen omdat je een vraag hebt gesteld die je lichaam al heeft beantwoord., via je emotionele en fysieke gevoelens. Je wordt dringend verzocht op je gevoelens te vertrouwen en zonder te dralen er naar te handelen. Vraag aan de engelen of ze je willen beschermen en begeleiden, hetgeen ze doen via je intuïtieve gewaarwordingen.

Als je paranormale readings of healings geeft aan andere mensen, weet je dat het onmogelijk is om geblokkeerd te zijn in het ontvangen van de begeleiding van de engelen. Je hebt altijd gevoelens en gedachten en deze zijn de twee primaire manieren waarop de engelen aan jou de boodschappen voor je cliënten doorgeven. Vertel je cliënten welke gevoelens en gedachten je hebt tijdens de sessies, want de betekenissen ervan moeten gedeeld worden.

Let op elke spanning in je lichaam, want dat is het signaal dat je spieren reageren op de energie van jouw gedachten en emoties of die van andere mensen. Sluit je ogen en visualiseer een gesprek met een groepje spieren in je lichaam dat gespannen is. Vraag aan de spieren, 'Waarom zijn jullie gespannen?'. Luister naar het antwoord dat doorkomt via je gedachten, gevoelens of woorden en beelden. Je lichaam zal je vertellen hoe jij reageert op je baan, je relaties, je vrienden en andere gebieden van je leven. Vertrouw op de oprechte wijsheid van je lichaam!

Wat vind jij van 'Luister naar je intuïtie'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen