Wees dienstbaar, ook al ben je nerveus

Wees dienstbaar, ook al ben je nerveus
Fairy 1

Focus jezelf volledig op je intentie om de volgende vraag te beantwoorden: 'Hoe kan ik de wereld verbeteren?' en de Wet van Aantrekking zal automatisch zorgen voor alles wat je daarbij nodig hebt.

Beschrijving

Je hebt deze kaart gekregen, omdat je bent opgeroepen voor spirituele dienstbaarheid, als healer of als leraar. De gedachte om mensen op hun spirituele pad te begeleiden kan je nerveus maken. Maak je desondanks geen zorgen, deze angst heeft geen betrekking op het feit dat je al of niet klaar bent voor dienstverlening. Het is gewoon je ego dat worstelt om je angst onder controle te krijgen. Het tegengif is jezelf concentreren op de missie van je Hogere Zelf, namelijk de liefdevolle dienstbaarheid van het universum.

Elke cliënt of lid van je publiek is één met jou en de Schepper. Jullie delen één liefde en één geest. Je spirituele werk gaat over het contact leggen met deze Ene, de grote kracht in het Universum. Dus terwijl je ego zich wil concentreren op `ik´ zorgen - zoals `Als het mij nou niet lukt´ of `Als ze mij nou niet aardig vinden´ - is je Hogere Zelf volledig gefocust op liefdevolle dienstbaarheid.

Je Hogere Zelf is voor honderd procent bovenzintuiglijk en staat in verbinding met de helende energie van het Universum. Om vanuit je Hogere Zelf te kunnen werken, kun je je concentreren op het zegenen van andere mensen. In plaats van ze te imponeren. Begin elke sessie of workshop met het openen van je hart om iedereen lief te hebben, inclusief jezelf, en vraag: `Hoe kan ik dienstbaar zijn?´ om onder de hoede van je Hogere Zelf te komen.

Ga rustig zitten en visualiseer dat je een healingssessie leidt, een paranormale workshop geeft, een boek schrijft of iets anders dat gebaseerd is op je spirituele intentie. Visualiseer de mensen dier erbij betrokken zijn, zoals je cliënten of leden van je publiek, terwijl ze met een glimlach op hun gezicht naar je luisteren. Voel dat je hart open gaat voor deze mensen die overlopen van dankbaarheid om datgene wat jij ze zo vol vreugde te bieden hebt. Weet dat in al je materiële behoeften voorzien zal worden omdat, als je focust op geven, het Universum automatisch op zijn beurt aan jou geeft.

Wat vind jij van 'Wees dienstbaar, ook al ben je nerveus'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen