Maak jezelf schoon

Maak jezelf schoon
Fairy 1

Vraag de engelen om alle giftige energieën die je mogelijk hebt opgedaan te verwijderen.

Beschrijving

Je krijgt deze kaart in handen omdat de engelen zien dat je wat lagere energieën met je meedraagt. Vanwege je hooggevoeligheid en je gevoel van mededogen, heb je waarschijnlijk deze negatieve energie van de angsten van andere mensen overgenomen. (Zie ook de kaart 'Bescherm jezelf' over manieren hoe je jezelf hiervoor kunt beschermen.) Deze giftige energieën kunnen ook vanuit je eigen angsten uit het verleden stammen. Waar ze ook vandaan mogen komen, de engelen willen je helpen om je energieveld schoon te maken. Het is een goed idee om de engelen te vragen of ze willen helpen schoonmaken als je in nare situaties hebt gezeten, waarin ruzies, strijd, geweld of mishandelingen plaatsvonden. Als een sensitieve lichtwerker draag je soms ongewild deze pijnlijke energieën met je mee, vanwege je welgemeende wens om hulpvaardig te zijn (maar vraag de engelen om deze pijn nu op zich te nemen, want zij kunnen deze radioactieve, giftige energieën hanteren zonder dat het hen kwaad doet). Klaar voor de schoonmaak? Volg dan het stappenplan hieronder:

Stappenplan:

Ga in een comfortabele houding zitten of liggen, zodat je rug niet in aanraking komt met de onder- of achtergrond. Ga bijvoorbeeld op je buik liggen of leun een beetje naar voren in
je stoel. Adem diep in en uit, en zeg in jezelf of hardop: "Aartsengel Michaël, ik roep je nu aan. Gebruik alsjeblieft je goddelijke magneet om alle energieën van angst, boosheid of jaloezie uit mijn rug, nek en schouders weg te trekken. Help mij om mededogen te voelen voor degenen die deze lagere energieën naar mij toegestuurd hebben, zodat zij geheeld worden door de goddelijke liefde. Dankjewel dat je deze negatieve, angstige energieën en entiteiten hebt weggehaald uit mijzelf en mijn omgeving."

Wat vind jij van 'Maak jezelf schoon'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen