Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelentherapieorakel Maak jezelf schoon

Maak jezelf schoon

Maak jezelf schoon
Vraag de engelen om alle giftige energieŽn die je mogelijk hebt opgedaan te verwijderen.

Je krijgt deze kaart in handen omdat de engelen zien dat je wat lagere energieŽn met je meedraagt. Vanwege je hooggevoeligheid en je gevoel van mededogen, heb je waarschijnlijk deze negatieve energie van de angsten van andere mensen overgenomen. (Zie ook de kaart 'Bescherm jezelf' over manieren hoe je jezelf hiervoor kunt beschermen.) Deze giftige energieŽn kunnen ook vanuit je eigen angsten uit het verleden stammen. Waar ze ook vandaan mogen komen, de engelen willen je helpen om je energieveld schoon te maken. Het is een goed idee om de engelen te vragen of ze willen helpen schoonmaken als je in nare situaties hebt gezeten, waarin ruzies, strijd, geweld of mishandelingen plaatsvonden. Als een sensitieve lichtwerker draag je soms ongewild deze pijnlijke energieŽn met je mee, vanwege je welgemeende wens om hulpvaardig te zijn (maar vraag de engelen om deze pijn nu op zich te nemen, want zij kunnen deze radioactieve, giftige energieŽn hanteren zonder dat het hen kwaad doet). Klaar voor de schoonmaak? Volg dan het stappenplan hieronder:

Stappenplan:

Ga in een comfortabele houding zitten of liggen, zodat je rug niet in aanraking komt met de onder- of achtergrond. Ga bijvoorbeeld op je buik liggen of leun een beetje naar voren in
je stoel. Adem diep in en uit, en zeg in jezelf of hardop: "Aartsengel MichaŽl, ik roep je nu aan. Gebruik alsjeblieft je goddelijke magneet om alle energieŽn van angst, boosheid of jaloezie uit mijn rug, nek en schouders weg te trekken. Help mij om mededogen te voelen voor degenen die deze lagere energieŽn naar mij toegestuurd hebben, zodat zij geheeld worden door de goddelijke liefde. Dankjewel dat je deze negatieve, angstige energieŽn en entiteiten hebt weggehaald uit mijzelf en mijn omgeving."

De orakelkaarten van het Engelentherapieorakel kopen?

Het Engelentherapieorakel
Het Engelentherapieorakel

Het kaartendek van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Het Engelentherapieorakel kopen