Basischakra

Basischakra
Fairy 1

Kies alleen voor positieve gedachten om je huis, je carrière en je financiële toestand te beschrijven, want je woorden zullen het uiteindelijke effect bepalen.

Beschrijving

Deze kaart betekent dat je gefocust bent op materiële zaken, zoals het willen dat je meer geld hebt. Het is wel noodzakelijk dat je alleen maar positieve woorden en zinnen gebruikt om je huidige situatie te beschrijven. Affirmeer je wensen alsof ze al werkelijkheid zijn en vermijd je zorgen te maken - of elke discussie die jou in een slachtofferrol plaatst.

Het basischakra of wortelchakra, dat zich aan het ondereinde van je ruggengraat bevindt, is het energiecentrum dat over je gevoelens gaat betreffende je materiële behoeften. Om de stroom van goddelijke manifestaties te openen, visualiseer je dat je een helend licht inademt en dat naar je basischakra stuurt. Zie en voel een grote bol robijnrood licht in jezelf schijnen.
Omdat elke bezorgdheid werkt als een wens, dat je naar datgene waar je je zorgen over maakt toe trekt, moet je jezelf hiervan bewust worden en je bezorgdheid transformeren met positieve affirmaties. Roep de engelen aan om je overtuigingen en je vertrouwen te vergroten, want dat zijn twee magische ingrediënten in het bewust manifesteren.

Ga in een rustige omgeving zitten en breng je geest en lichaam tot rust. Adem diep in en uit terwijl je het gewenste visualiseert alsof het er al werkelijk is. Je kunt bijvoorbeeld jezelf visualiseren met een goedgevulde portemonnee. Terwijl je dit beeld vasthoudt ontspan je je lichaam en voelt alsof het beeld al werkelijk is geworden. Voel de warmte van dankbaarheid in je hart, het gevoel van zekerheid in je buik en de ontspanning van al je spieren terwijl je er vertrouwen in hebt dat dit beeld zich nu op dit moment voor jou aan het manifesteren is.

Wat vind jij van 'Basischakra'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen